Tarieven ondersteuning

Ondersteuning

Mijn bedrijf is ingeschreven als Personal Assistant bureau Marge in Charge. Deze naam is zorgvuldig gekozen en past perfect bij mij. Zet Marge in Charge als je ondersteuning nodig hebt! Dit kan op allerlei vlakken zijn. Alles wat NIET met administratie en cijfers te maken heeft, vind ik leuk om te doen. Toch heb ik zo mijn specialisaties. Die kun je onder andere verderop in dit keuzemenu vinden. Daarnaast mijn ‘standaard’ werkzaamheden, die bij een P.A. passen. En standaard tussen aanhalingstekens want eigenlijk is het een heel breed vak. Dat maakt het ook zo leuk! 

Mij maak je blij met zo’n beetje alles wat met organiseren en regelen te maken heeft. Heb jij jouw focus liever op geld verdienen en zaken waar je energie van krijgt, laat mij dan al die andere dingen lekker doen. Tenminste, ook niet alles. Mijn werkweek duurt op zich net zo lang als die van jou, maar ik werk graag met verschillende klanten. 

Organiseren en regelen hebben we nu gehad, dat is al vrij breed. Zo regel ik bijvoorbeeld graag jouw e-mails. Vind het heerlijk om te tikken en ervoor te zorgen dat jouw klanten op tijd antwoord krijgen. Wellicht kunnen we samen een paar handige templates maken om jouw klanten nog sneller van dienst te kunnen zijn. 

Ik vind het heerlijk om teksten te maken of na te kijken. Het gaat me ook gewoon lekker af. Ben je niet zeker van jouw tekst en stuur het me door. 

Omdat ik mijn tijd goed kan indelen, ben ik ook vaak beschikbaar voor ad hoc zaken. Heerlijk!

Gaan we dit samen aan, dan maak ik een prijs op maat, afhankelijk van de uren. Ook per uur is mogelijk, het maakt mij niet uit! Zolang ik kan helpen dan ben ik al gauw een blij mens.