Tarieven Canva design

Canva opmaak/ontwerp

Je kent het wel, je hebt allemaal ideeën in je hoofd en je krabbelt ook wel een en ander op papier, maar echt vlotten wil het niet. Je beschikt net niet over genoeg creatief talent om zelf iets te creëren. En dat geeft dus niet! Want ik heb die skills wel! Ik weet vaak snel de juiste snaar te raken en daarmee kan ik jou helpen met allerlei Canva designs. Als het nu gaat om social media posts vormgeven, een brochure over jouw talent, een flyer voor een event dat eraan zit te komen of wat dan ook! Op de eerste plaats vind ik dit soort opdrachten super om te doen, op de tweede plaats kan ik in korte tijd een eerste opzet maken. Sluit die aan bij de ideeën in jouw hoofd, dan zijn we al bijna klaar! 

Zelf heb ik een draaiboek gemaakt en een travel checklist. Super handig voor jouw event of zakenreis. Deze kun je zo bij me opvragen, dan stuur ik deze gratis toe. Dit is ook heel leuk om in de huisstijl van jouw eigen bedrijf te maken. Omdat ik al een heel goed voorbeeld heb, kan ik er best eenvoudig eentje maken in jouw huisstijl.
In het kort:
– draaiboek
– travel checklist
– social media management
– e-books
– presentaties
– brochures  
– flyers

– vouchers

of toch uurtje factuurtje?

Per uur kan ook hoor! Ik hou mijn uren netjes bij en stuur eens per twee weken een factuur toe. Eigenlijk hartstikke makkelijk.