Privacybeleid

Wie zijn we

Marge in Charge is een eenmanszaak geregistreerd onder KvK nummer 74257900 aan de Sotaweg 35, 2371 GA Roelofarendsveen. Onze website is bereikbaar via www.margeincharge.nl

Dit Privacy beleid is integraal van toepassing op alle klanten, geïnteresseerden en websitebezoekers van Marge in Charge. Dit Privacy beleid is opgesteld om te voldoen aan de Europese richtlijnen ten aanzien van de bescherming van persoonsgegevens.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Contact- en klantinformatie

Indien je uit eigen beweging contact met ons opneemt verwerken wij de persoonsgegevens die jij ons uit eigen beweging verstrekt (lees: op grond van toestemming). Denk hierbij aan jouw naam en e-mailadres als je ons een mail stuurt, jouw telefoonnummer als je een whatsapp bericht stuurt, en eventuele andere informatie die je ons toe stuurt. Wij bewaren deze informatie zo lang als deze nodig zijn om bijvoorbeeld jouw vraag te kunnen beantwoorden en je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Indien je ervoor kiest om met Marge in Charge samen te gaan werken, verwerken wij enkel de persoonsgegevens die nodig zijn om te kunnen voldoen aan de wettelijke verplichtingen van een administratie en voor het opstellen van een overeenkomst. De wettelijke bewaartermijnen zijn op deze gegevens van toepassing. Gegevens van een eenmanszaak en v.o.f. vallen ook onder deze privacywetgeving.

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Tot slot worden ook functionele cookies geplaatst die enkel dienen ten behoeve van een goed functionerende website. Deze worden geplaatst onder een gerechtvaardigd belang, via WordPress.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Marge in Charge maakt gebruik van Google Analytics waarmee een verwerkersovereenkomst is afgesloten. Dit betekent dat Google persoonsgegevens verwerkt conform de geldende privacywetgeving binnen de Europese Unie.

De gegevens die worden verwerkt middels Google Analytics worden door ons enkel gebruikt voor statistische doeleinden op grond van een gerechtvaardigd belang voor marketingdoeleinden.

Nieuwsbrief

Via onze website kun jij je aanmelden voor onze nieuwsbrief die wordt verstuurd via MailChimp. Je verstrekt jouw gegevens (e-mailadres) uit eigen beweging en dus berust deze verwerking op de wettelijke grondslag van toestemming. Er wordt gebruik gemaakt van een dubble opt-in om ervoor te zorgen dat jij je écht wilt aanmelden. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om je af te melden door ons een e-mail te sturen of om gebruik te maken van de afmeld link die te vinden is onderaan iedere verstuurde nieuwsbrief.

Met wie we jouw data delen

Afhankelijk van de manier waarop je met ons contact opneemt, wordt jouw informatie met enkel met derden gedeeld om te kunnen communiceren. Denk hierbij een Whatsapp, onze e-mailsoftware en onze websitesoftware via WordPress. Deze gegevens worden op een veilige en betrouwbare manier gedeeld.

Informatie voortvloeiende uit cookies wordt door ons gedeeld met MailChimp, Google en WordPress software. Wij bevelen je aan om ook deze privacybeleidstukken na te lezen.

Marge in Charge deelt verder niet actief persoonsgegevens met derden zonder hiervoor voorafgaand uitdrukkelijk toestemming voor wordt verleend.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Natuurlijk staat het je altijd vrij om een reactie te verwijderen,

Informatie die je aan ons verstrekt via cookies worden bewaard voor de duur van de cookies. Deze zijn terug te vinden in de cookie specificaties via jouw internetbrowser. Het is mogelijk deze cookies via jouw browserinstellingen eerder te verwijderen en/of te blokkeren.

Contactgegevens voor het afhandelen van vragen of berichten worden enkel bewaard voor zover deze gegevens nodig zijn voor een correcte afhandeling of tot het moment dat jij een verzoek tot verwijdering indient.

Klantgegevens worden bewaard conform de wettelijke bewaartermijnen die rusten bij Marge in Charge voor bijvoorbeeld een degelijke administratie.

Welke rechten je hebt over je data

Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens te laten verwijderen, rectificeren, doorsturen, ontvangen of verwerkingen te stoppen. Een reactie en cookie kun je zelf verwijderen, voor andere verzoeken kan er een e-mail worden gestuurd naar: info@margeincharge.nl . Deze verzoeken worden behandeld binnen de wettelijk vastgestelde periode van één maand (na interne goedkeuring). Wij zijn niet verplicht jouw verzoek te bevestigen.

Tot slot behoudt je altijd het recht om een klacht in te dienen bij in dit geval de Nederlandse toezichthouder; Autoriteit Persoonsgegevens (AP). We raden je echter aan eerst klachten bij ons zelf te melden zodat we samen sneller kunnen zoeken naar een geschikte oplossing!

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Hoe we jouw data beveiligen

Marge in Charge kiest enkel voor betrouwbare derde partijen waarmee passende afspraken worden gemaakt. Daarnaast werkt Marge in Charge met veilige software en worden en passende maatregelen organisatorisch toegepast om jouw privacy te waarborgen.

Wat voor geautomatiseerde besluiten we nemen en profilering we doen met gebruikersgegevens

Marge in Charge maakt niet gebruik van een geautomatiseerde besluitvorming. Dit betekent dat er geen besluiten worden genomen zonder tussenkomst van een persoon.

Vragen

Indien er vragen zijn over ons privacybeleid, jouw rechten, jouw persoonsgegevens, cookies of iets anders – neem met ons contact op via info@margeincharge.nl ! Wij willen je graag helpen.

Ons privacybeleid kan van tijd tot tijd veranderen. Wij raden je daarom aan om deze pagina met regelmaat te bezoeken.