Zakenreizen

Zakenreizen

Zo’n zakenreis goed voorbereiden, kost een berg tijd. Tijd die je wel hebt misschien, maar hier niet in wil steken. Moet je dus ook niet doen.

Er moet wel veel geregeld worden, maar na het afwerken van een travel checklist heb ik alle informatie zodat ik aan het werk kan. Jij pakt alleen zelf je koffer in, de rest doe ik!

Tickets

Het beste beschikbare ticket tegen de juiste prijs, dat is het doel! Goedkoop met drie keer overstappen, dat wil je niet. Je wilt op de meest makkelijke manier op je bestemming komen.

Hoe bedoel je ontzorgen! 

In het kort:

– tickets boeken
– hotels boeken
– registratie beurs
– reserveren restaurants
– afspraken maken

Hotels

Locatie is een ding, niet te onderschatten, want als je lang moet reizen naar het beursgebouw, jouw zakelijke afspraak of wat dan ook, dan ben je veel tijd kwijt. Andere wensen neem ik natuurlijk ook mee. Zo slaap jij heerlijk en comfortabel! We boeken lekker rechtstreeks bij het hotel.

Beursvoorbereiding

Een registratie kan vooraf, dus die vinken we alvast af. De namen en rugnummers stuur ik een overzichtje naar je toe, zodat je weet waar en met wie je wanneer een afspraak hebt. Toch nog iets te wijzigen? Bel me!

Zakelijke uitjes 

Ook leuk om met relaties uit eten te gaan, voor lunch of diner. Via het hotel vraag ik wat tips en ik struin zelf ook naar wat geschikte restaurants. Deze vooraf boeken, zorgt voor veel rust. Handig om op hetzelfde overzicht als de zakelijke afspraken ook de informatie van de restaurant afspraken te hebben.

Check, check, dubbelcheck!