Elementor #489

Zakenreizen

Ga je vaak (of niet zo vaak) op zakenreis, dan komt daar veel bij kijken. Je hebt enorm veel te regelen. Zo veel, dat je er een heuse checklist bij moet hebben. Dan is het eigenlijk al meer dan te veel om zelf te doen. Daarom doe ik het graag voor je. Hou je vooral met andere dingen bezig, die jou energie geven en waar je blij van wordt, dan regel ik alles voor jouw zakenreis. Je hoeft gewoon nergens meer aan te denken! Nou ja, zelf je koffer pakken dan maar dat is dan ook alles.

Via een vergelijkingssite zoek ik de beschikbare vliegtickets op, die aansluiten bij jouw wensen. Ook denk ik mee en kijk ik goed naar budget en tijden. Is een uurtje goedkoper, dan stel ik dat zeker aan je voor. Met mijn  checklist vergeet ik niks en heb ik alles bij de hand. Ik kan dus ook overzichtelijk en snel te werk gaan.  

Wat betreft hotels hou ik uiteraard rekening met de locatie en de wensen. Makkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven, maar ook in de buurt van het beursgebouw. Ik heb een verleden in de hotels dus een tof hotel zoeken, doe ik in een handomdraai. Ik gebruik een bekende website, maar boek het liefst rechtstreeks bij het hotel.  

Vanuit kantoor/huis registreer ik al voor de beurs en kan ik alvast de afspraken op de beurs voor je maken. Ik stuur je een overzicht met namen en rugnummers zodat je goed voorbereid het beursgebouw binnen kan gaan. Daar ben je misschien wel met openbaar vervoer heengegaan (nadat ik heb uitgezocht welke tram, trein of metro je nodig hebt). Wanneer OV niet handig is, dan staat er een taxi voor de deur, waar je zo in kan stappen.  

Ook leuk om met relaties uit eten te gaan, voor lunch of diner. Via het hotel vraag ik wat tips en ik struin zelf ook naar wat geschikte restaurants. Deze vooraf boeken, zorgt voor veel rust. Op hetzelfde overzicht (als hierboven) staat alle info over de restaurants, hoe te bereiken, hoe laat, met wie etc.

Hoe bedoel je ontzorgen! 


In het kort:

– tickets boeken
– hotels boeken
– registratie beurs
– reserveren restaurants
– afspraken maken

of toch uurtje factuurtje?

Per uur kan ook hoor! Ik hou mijn uren netjes bij en stuur eens per twee weken een factuur toe. Eigenlijk hartstikke makkelijk.