over mij

Over mij (en Bella)

Ik ben Marge!

(eigenlijk Marga) en in maart 2019 ben ik begonnen met mijn eigen P.A. bureau. Het mooie hieraan is dat ik bedrijven die met een freelance Personal Assistant willen werken, kan helpen. Ik focus mij op het verbeteren van events. Daar ligt mijn hart, maar ook mijn talent. Ook kan ik bedrijven ondersteunen als freelance Event Manager, zowel in binnen- als buitenland. Denk daarbij ook aan social media uitingen, maar ook de hele reis regel ik met gemak. Ik denk in mogelijkheden en ben praktisch ingesteld. Daarnaast ben ik betrokken en gedreven!

Samen met Niels en Bella woon ik in Roelofarendsveen (dichtbij Leiden). Niels is in 2018 gestart met Verdel Logistiek en heeft een eigen warehouse waar hij honderden vierkante meters bezit. In mijn vrije tijd ga ik graag op reis en spreek ik af met vrienden en familie. Verder ben ik gek op tennis en voetbal, maar nog het allermeest op sushi. 


Wil je wat vragen? Dat kan hoor!

Bella is onderdeel van mijn bedrijf. Zij zorgt voor rust en regelmaat in mijn leven als Personal Assistant. En niet te vergeten, door haar krijg ik dagelijks mijn portie gezonde beweging!