Intro

Welkom bij Marge in Charge!

Start Up Supercharge pakket

"Jouw start op heeft een vliegende start gemaakt. Heerlijk! Jouw bedrijf draait goed en de werknemers zijn blij. Tóch zijn er aandachtspunten die je maar niet aanpakt omdat de trein blijft rijden en je er niet af wilt stappen. De basis is nog niet helemaal gelegd maar dat komt vanzelf.. Processen kunnen nog wel verbeterd worden maar daar heeft een van mijn medewerkers straks wel tijd voor. We hebben een dure lucht maar iedereen vindt het lekker; het zal toch wel goed zijn.. Of we efficiënt werken? - Daar ga ik wel vanuit!".

Herken jij je in dit scenario? Dan is dit pakket zéker iets voor jou! Je wilt succesvol blijven en dus is het geen overbodige luxe om na te denken over de fundering, over welke werknemers je nu eigenlijk in huis hebt, over het verbeteren van processen, het schrijven van duidelijke handleidingen, noem maar op - Tijd voor een Supercharger!

Master Charger

"Je hebt al een tijdje jouw eenmanszaak, en vindt het moeilijk om de volgende stap te zetten. Je vraagt hier en daar wel eens wat om je heen, je krijgt wel eens advies; maar hoe wil je het nu eigenlijk écht? Is hetgeen ik nu doe nou eigenlijk wel de leukste tak van sport? Benut ik mijn talenten wel optimaal? Een stap vooruit zou ik wel willen, maar hoe doe ik zoiets alleen? Ik wil mijn ideeën wel eens met iemand bespreken of eens sparren met iemand die alles van een ander perspectief bekijkt. Wat moet ik veranderen binnen mijn bedrijf om die stap nu écht te maken? Als ik mij op iets anders wil gaan richten, wie neemt dan mijn huidige klanten over?".

Herken jij je eerder in dít scenario, waarin je zit met zoveel vragen over de koers van jouw onderneming en praktische invulling? Vragen moeten worden betrouwbaar worden beantwoord - Tijd voor een Master Charger!

Na een energiek coachingstraject weet ik nu zeker wat ik wil! Ik voel me goed bij het ondersteunen van start ups en kleinere bedrijven die een stap vooruit willen zetten. Ik wil de kansen zien en die benutten. Samen met het bedrijf sparren over wat een gezonde volgende stap is. Dat samen uitvoeren en ondertussen dromen over alle mogelijkheden die er zijn, het is toch heerlijk. Je kan werken tot je erbij neervalt maar je kan ook de mogelijkheden grijpen die voor het oprapen liggen. Zet Marge in Charge als P.A. voor ondersteuning binnen jouw bedrijf en als sparringpartner. Laat me meedenken en meegroeien! Ik kan niet wachten op jouw verzoek. Ik droom al over mijn volgende stap. Wil je meer weten? Wacht niet en supercharge your company!
Marge
Founder Marge in Charge
Marga is twee jaar werkzaam geweest bij OppoSuits en dat deed ze met verve! In die tijd veranderde alles binnen ons bedrijf en groeiden we van 20 naar 60 medewerkers. Marga heeft een grote rol gehad in de onboarding van alle nieuwe medewerkers en was de olie in de machine van onze snelgroeiende organisatie. Haar levenservaring, mentaliteit, zorgzaamheid, positivisme en manier van aanpak creëerde een fantastische werksfeer en een über-gemotiveerd team. Heldere notulen, moeilijke agenda's, verre reizen, de allerbeste lunches, contact met schoonmaakbedrijven, bizarre teamuitjes, fameuze kerstborrels, postverwerking, HR taken, Customer Service taken, mailingen, interne nieuwsbrieven, klant enquêtes en ga zo maar door: Marga regelde alles. Al snel kreeg ze de titel "Marge in Charge". Omdat ze dit was. We zijn trots dat ze deze naam voortzet in haar eigen bedrijf en dat is volkomen terecht. Als je wilt dat iets écht geregeld wordt, zet dan Marge in Charge!
"Snel wat regelen, direct meedenken wat zou kunnen om een klus sneller voor elkaar te krijgen; dat kun je aan Marga overlaten! Effectief en snel pakt ze klussen aan. Niet te beroerd om zaken uit te zoeken tot op de bodem om ze vervolgend uit te voeren. Ik heb met veel plezier met haar gewerkt. Dank voor je enthousiasme en praktische aanpak., dat heeft ons echt uit de brand geholpen!"