Creatieve Content Creatie Show

Wat zeg je me nou?

Één hele dag rammen! 

Één dag dat we jouw hele social media voor de hele maand maken. 

Tell me more!

Samen met Mieke de Galan is het gouden duo Miek & Marge ontstaan. Wij kunnen elkaar fantastisch goed aanvullen. Terwijl Mieke de strategie aan jou uitlegt en vraagt naar jouw bedrijfsverhaal, borrelen bij mij de ideeën al op. Hoe werkt een strategie, waarom is dat nodig, welk verhaal zit achter jouw bedrijf, welke doelen en dromen heb je. Welke plannen staan voor aankomende maand in de boeken. Daar gaan we mee aan de slag. 

Het idee erachter is dat je dit na een maand of drie (kwartaal) helemaal zelf kan. Dan heb je ons niet meer nodig. Dan heb je geïnvesteerd in het ontvangen van kennis en kunde en heb jij je social media elke maand netjes op orde.

Waarom doen we dit samen?

Simpel. Wij vinden onszelf een gouden duo, een mooie combinatie van strategische kennis en creativiteit, waardoor jij het beste van beide werelden krijgt. Je hoeft zelf nergens meer over na te denken, want wij werken samen het hele plan uit. Je krijgt het in je inbox en je hoeft het alleen maar te plaatsen, how easy! En je zit met ons nooit zonder inspiratie. Door dit met ons samen te doen, heb je gegarandeerd een leuke dag, leer je ontzettend veel en krijg je de juiste vibe om er na een kwartaal (gemiddeld) zelf mee door te gaan. Het is dus geen eindeloos gebeuren, het houdt op! Maar als je dat niet wilt, dan niet hoor, dan blijven we het gewoon voor je doen, want samenwerken doen we graag!

Ons aanbod

Dit houdt concreet het volgende in:

– 1 dag in de maand beschikbaar zijn voor Miek & Marge (Toekan a4, Toekan Amersfoort, Toekan Den Haag)

– 6 uur lang onze focus op jouw social media 

– lunch 

– strategie bepalen (missie, kernwaarden – doelen – dromen – plannen)

– content creëren (berichten en stories – op meerdere kanalen te gebruiken)

– in een planning zetten

– templates ontwerpen (voor de herkenbaarheid)

– reel ideeën (die moet je toch echt zelf maken) 

Kost dat?

Per maand: € 997,-